about

Bedankt voor je bezoek aan onze digitale wachtruimte. 

Waar wacht jij op? is een door gebruikers gegenereerd platform dat persoonlijke wacht ervaringen van iedereen over de hele wereld digitaal in kaart brengt en archiveert.

Samen met jou creëren we een archief vol wacht verhalen om onze momenten van wachten, en hoe deze ons dagelijks leven beïnvloeden, uit te spreken. Door het beginnen van deze digitale wachtruimte kan iedereen anoniem hun ervaringen uitwisselen en elkaar te ondersteunen door te leren over de wacht situaties van anderen. 

Door jouw wacht verhaal aan dit archief toe te voegen, en door de verhalen van anderen te lezen, creëren we als het ware een eigen wacht gemeenschap en veranderen we de ruimte van wachten naar een ruimte van samenkomst waarin klagen, protestesteren, luisteren en leren mogelijk is. We willen de onbewuste, verborgen en geïsoleerde wacht ervaring veranderen in een bewuste, gedeelde en collectieve ervaring.

Hiermee vergroten we het bewustzijn over hoe onze persoonlijke wacht situaties vaak buiten onze controle liggen en worden gecreëerd door de omgeving waarin we leven en het gebrek aan steun van de politiek en overheidsinstellingen. Als het op wachten aankomt, worden onze persoonlijke ervaringen politieke ervaringen en daarom is het zo belangrijk om deze te delen.

Alle vormen van wachten zijn welkom, klein of groot, essentieel of minder essentieel zolang het maar je eigen ervaring is.

Bedankt voor het delen!

NL